lunes, 30 de abril de 2012

La segona Festa... Ice Age (La edad de hielo) 3ª Parte


¿PERO QUE PASO DENTRO DE LA SALA PARA ESPERAR TANTO RATO?

Passem a la següent questió: Volem entendre què va passar exactament desde l'hora que vam arribar de l'Eroski fins que vam entrar?, perquè ens vam haver de pelar de fret a la porta de l'Ambar? Perquè ens van obrir les portes a les 12.00 am, cosa que significà que absolutament tota la nit anéssim a toc de baqueta??. I tot això ho dic amb el pensament al cap de tot el que us ha arribat a costar als organitzadors de muntar aquest tinglado (així que no sé si tinc el dret de queixar-me o no, però sí sento el dret de demanar-ne alguna explicació).
Pinka

El pobre Juan (i per extensió en Pedro i en David) no tenen cap culpa  de l'hora i pico d'espera "a la fresca". Els músics eren allà en alguns casos des de les sis de la tarda, i els nervis que això va ocasionar van fer fins i tot que de vegades hi hagués pìcabaralles entre membres dels grups (afortunadament la sang no va arribar al riu).

Va ser una putada, però heu d'entendre que el que no és seriós per part nostra és acabar les proves de so amb la gent a dins de la sala. I si no s'haguesin mig acabat el resultat hauria estat molt pitjor. Ara bé: culpable per mi, el responsable del tema tècnic del Ambbar, fos el terrorista musical de la taula o qui l'encarregués aquesta funció. Veure'l treballar amb aquella incompetència manifesta i - el pitjor - aquella "cachaza" era per perdre els nervis.

Penseu que a dos quarts de dotze el susodicho encara estava tirant cables, cables que haurien d'haver estat ja tirats feia hores. La qualitat i el fruit de la seva feina ja la vau sentit tots sobre tot a la nostra acutació (penso que Negua i Planeta Imaginario no van sonar "malament" dins del que cap i sobre tot després de sentir el que vaig sentir dins d'aquell escenari quan hi vaig ser present).

La cosa només es va endreçar una mica quan va aparèixer un altre noi (el discjockey, em penso) i va fer un cop de mà, si no crec que encara seríem allà provant.

El alli presente no era el tecnico habitual (estaba de gira con el Marc Parrot) sino un sustituto "enchufado" por no se quien, decian que habia estado en el forum ;-).
discjockey no !!!... realment era el Miquel encarregat de la sala.
Gracias a el hubo actuación sino seguro se hubiera suspendido.
Ademas tubo como detalle preparar un catering a los músicos ya que no habiais cenado. Menuda bronca le echo al final de las actuaciones al tecnico de sonido ;-)
Juan Mellado

Por cierto desaparecieron dos micros de la sala... me llamaron para saber si yo sabia algo ¿?. No quiero mal pensar pero el técnico se fue castigado sin cobrar...

continuara...
-------------- LA LARGA ESPERA BAJO UN FRIO HELADO -------------





No hay comentarios:

Publicar un comentario