lunes, 2 de abril de 2012

La història mai explicada de les Festes (la primera any 2003)

Va ser l’1 de juliol de 2003 que Negua, un grup neo progressiu, va actuar en un concert presentació en un bar anomenat L'aplec de Montcada i Reixac, ciutat on també assajaven. Només assistiren del fòrum CosesNostres Josep Maria Mateo amb un amic seu, mentre que un servidor només va poder estar una estona amb ells molt abans del concert prenent una cervesa.
Declaracions verídiques, sense talls ni censura ... realitzades per aquell temps ...
"Doncs vint a una" costellada "o similar, en horari infantil. Després, si el local del nostre company cosanostrer es pot fer servir doncs muntem uns instruments i toquem 4 temets cadascun, en pla Jam Session. Després posem una selecció de música per amenitzar les birretes.
Aleshores, David Sáez bateria de Negua, ens va proposar un concert especial per als CosesNostrers i va ser aquí on (en realitat, a mi em va passar espontàniament, veient el poc seguiment que tenien els grups que participaven del fòrum, no només Negua, sinó també Vintage i algun altre) a en Pedro Campillo se li va ocórrer organitzar una "costellada" + concert Negua en una casa familiar a Vilanova i la Geltrú. 
Pedro Campillo
Agost 2003

Quant a l'organització jo tiraria a novembre o principis de desembre, així tenim més marge per lligar-ho tot. Potser l'ideal seria que quedéssim al principi els tres que macerem la idea (el teu, el nostre col·lega i jo). Fem una birra, xerrem i valorem si podem fer alguna cosa modesta, però il·lusionant i encantadora.
Podríem quedar en el possible local per anar veient les nostres il·lusions en tres dimensions.
Busquem un dia que ens vagi bé a tots ".
David Sáez

"Abans d'organitzar un mini-esdeveniment, necessitem saber la resposta d'assistència i compromís dels cosesnostrers. Res de 100, com a molt compta amb una trentena més afins .... sent optimista. Segons la resposta. Podríem organitzar un mini-concert CosesNostres en un local que té un CosesNostrer, on actuaríeu vosaltres i els que s'apuntin, (Vintage, Syd Barretina,, etc ..) en pla "aplec" .... no sé, abans podríem començar per fer una costellada i com tu proposes posar vídeos, discos amb la música progressiva que ens agrada, etc ..


El problema és que el propietari del local i el que aquí subscriu no tenim ni fava de com s'organitza un mini-concert, o sigui que et demanem ens guiïs.
Juan
Continuara....

No hay comentarios:

Publicar un comentario