miércoles, 11 de abril de 2012

La història mai explicada de les Festes (5ª part i ultima


... després d'aquesta actuació li va tocar el torn al Manel Mayol que va venir acompanyat d'altres membres d’Amarok, com ara el guitarrista Carles Gallego (curiosa la samarreta que va portar amb l'anagrama "M'avorreix el rock progressiu"), Alan Chehab i Mireia Sisquella al saxo. Van tocar i el Manel va cantar dues versions de Jethro Tull magnífiques. (David Sáez els va acompanyar a la bateria).

Vam fer lliurament dels nostres primers premis CosesNostres.
Premis CosesNostres 2003 1. Rookie, Novat(a), Pipiolo(a) de l’any.  Pedro Campillo "The Winkler"
Premis CosesNostres 2003 2. Dona CosesNostrera progressiva de l’any: Mònica “Pinka"
Premis CosesNostres 2003 2. Home CosesNostrer progressiu de l’any. Pedro "The Winkler" Campillo
Premis CosesNostres 2003 3 Millor missatger per contingut: Juan Mellado per Guia per a iniciats
Premis CosesNostres 4. Pitjor missatge crítica sanguinària destructiva a un grup, artista o concepte Cap crítica del concert de Yes per part de la premsa local

Sabeu quantes samarretes negres amb el logo de CosesNostres en Blanc es van vendre? 12+1
Seguidament li va tocar el torn a Syd Barretina amb les seves versions particulars de Pink Floyd i més li varem estar molt agraïts per la seva ajuda tècnica i per prestar-nos la pantalla i les diapositives.
Com a colofó va actuar Soma.Planet que va posar la nota de bogeria i experimentació en un estil que personalment no domino com és la fusió jazz rock. Tot els allà presents mantindrem en la nostra memòria i en la nostra retina aquella persona aguantant amb la mà la bateria perquè no caigués ...
"Les actuacions molt bones. Soma Planet al·lucinants. Em van signar el seu CD que és boníssim. Els discursos molt divertits i entranyables. El preu de l'entrada ... no recordo, ah clar, era gratis!. La gent estupenda. Hi va haver errades ?. Apa!
Manolo Sánchez

"Recordo que vaig tenir molts problemes tècnics (cables, falsos contactes, etc) perquè els playbacks que vaig preparar sonessin correctament. Jordi Ricol (Syd Barretina) em va llançar un cable aquell dia en aquest aspecte, i els problemes de so els va acabar patint el pobre Manel Mayol d’Amarok que va col·laborar a la flauta en "I talk to the wind" i el playback va deixar de sonar en ple solo. Quin mal em va saber ... (Encara que per problemes tècnics els de la II Festa, és clar .. .)
Javi Herrera
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario