martes, 10 de abril de 2012

La història mai explicada de les Festes (la primera any 2003) 4ª part

Tornem a la Festa ...

La data final per aquest gran esdeveniment seria el 13 de desembre de 2003.
El cartell oficial de la primera festa va ser realitzat per Jordi Ricol "Syd Barretina", encara que és cert que abans un servidor va fer els seus primers passos i que la nostra estimada PINKA es va oferir a realitzar una bandera per penjar-la a la paret de l’EVER.
Va ser una nit màgica, pensàvem que estàvem fent alguna cosa gran, organitzar un festival ... quan realment va ser una reunió d'amics que formaven part del fòrum de CosesNostres, que es van donar cita al petit local de l’EVER. Feliços, bromistes, xerrant, units com una gran família que els uneix dues coses, l'amistat i l'afició al rock progressiu, a més de les actuacions d'uns músics que, tot i els inconvenients i els problemes tècnics ens van fer passar un inoblidable moment de les nostres vides.
Javi Herrera va obrir la tanda de mini concerts, mostrant les seves dots com a cantant només acompanyat d'un discman, van sonar temes de Marillion i la PFM i la cirereta la va posar el flautista Manel Mayol (Amarok) que el va acompanyar en un tema. Apoteòsic. Al dia següent Javi ens confessà que a nivell personal li va quedar cert regust agredolç pels problemes amb el CD però com a mediterranis que som es va improvisar i més tard les respostes efusives de satisfacció dels que hi varem estar li van fer desaparèixer aquesta sensació de certa decepció.
Seguidament va ser el torn de Negua. Era l'hora en què començaven a sonar els estómacs, moment en que, amb el grup afinant els seus instruments, no se m’acut altra cosa que dir pel micròfon “senyores i senyors els que vulgui anar a picar alguna cosa, aquí a prop hi ha un local de la cadena "Boccata", a això que comencen a tocar els Negua coincidint amb la desbandada de més d'un famolenc ... a aquest moment se li va posar un nom: ficada de pota ÈPICA!
Negua ens van delectar amb un simfonisme depurat i suau, instrumental i clàssic, ningú ens podíem imaginar que l'any següent Negua evolucionés a un nou estil de música incorporant vocalista.
continuara...

No hay comentarios:

Publicar un comentario