martes, 12 de julio de 2011

Convenció de fans de Jethro 2011

Ahir vaig poder disfrutar del concert del Ian Anderson a Gavà, dins de la iX
Convenció de fans de Jethro.
La banda era format trio amb el mateix Ian, el John O'Hara de Jethro al teclats, acordió i percissió, i Florian Ophale a la guitarra.
El concert va durar més del previst i va repassar moltes peces antigues com Life is a long song, un blues del 68, un parell del Aqualung i per acabar el concert Budapest (de les meves preferides, 1987 Crest Of a Knave) amb uns arranjament genials i la última Locomotive Breath, espectacular.

Em va sorprendre la bona veu que tenia i quantitat de gent que hi havia (era
gratuït), calculo unes 500 persones.

Aquí van unes fotos del concert
http://www.flickr.com/photos/23480000@N05/sets/72157627034728335/

By Ivan

Vaig arribar passades les 20:00. Al escenari hi eren els TUNDRA, un grup de
versions de clàssics del rock i del hard. Un bon grup amb un cantant molt
divertit. Em va agradar molt la versió del "Godzilla" dels BLUE OYSTER CULT.
Després els NOCHES DE ORION, que van tenir molts problemes amb desconnexions de so. Feien pop-rock. El millor tema una versió dels RUSH.
El IAN ANDERSON va estar increïble. Amb 64 anys, encara es pot moure a sobre
d'un escenari, cantar de meravella, tocar la flauta de puta mare. Va tocar temes seus i clàssics dels JT. El "Bouree", "Jack in the Green", "Locomotive Breath", "One Night in Budapest",... M'hauria agradat una banda elèctrica, però el format de trio acústic estava molt bé.
Els UN TAL JETHRO molt bé. Amb la teclista i el cantant dels TUNDRA. Molt bé el cantant en el paper del IAN, molt entretingut i divertit. Molt bo el flautista.
Van fer un parell de temes amb el IAN ANDERSON. Tots temes dels 60 i 70, "Dharma for One", "Thick as a Brick", "Living in the Past" (amb IAN), "Minstrel in the Gallery", "Teacher", "One Brown Mouse", "Too Old to R'nR", "Bouree", "Aqualung", "Locomotive Breath" i més que no em recordo.
Va ser una nit fantàstica a un lloc de fàbula.

By omayyad

No hay comentarios:

Publicar un comentario